Add a startlaphoz Add a facebookhoz Add a twitterhez Add a myspacehez Add a googlehoz RSS Add a twitterhez 
Keresés...
Fórumajánló
február 25., 19:34 (evcsi)
december 24., 10:00 (ouyangmd)
december 24., 09:58 (ouyangmd)
december 24., 09:53 (ouyangmd)
december 24., 09:43 (ouyangmd)
Frissítések
Kalendárium
Aktuális szavazások
Jelenleg nincs szavazás, gyere vissza később :-)
Közösség
Hírolvasó
Labdarúgás, Interjúk, nyilatkozatok
  átlag: 2, értékelések száma: 1
Értékeld a cikket:  


„A világ legjobb játékosa játszik a csapatomban, Cristiano Ronaldo.”
2016.01.17., forrás: Madridista.hu, írta: gyuszi
Add a startlaphoz Add a facebookhoz Add a twitterhez Add a myspacehez Add a googlehoz RSS Add a twitterhez 

Zinedine Zidane Sporting Gijón mérkőzés előtti sajtótájékoztatója.

Az igazolások kizárásából: „Véleményem szerint, ez hihetetlen. Már hosszú évek óta élek itt a családommal, a gyermekeimmel. Biztos vagyok benne, hogy mindent megoldanak majd. Tisztában vagyunk a történésekkel, és a jövő héten minden meg fog oldódni.”

Bosszantja?: „Nem vagyok ideges miatta, és nem is tudok mit tenni az ügyben. Nem egyszerű néhány dolgod feldolgozni, de higgadt fogok maradni és türelmes.”

A hivatalos döntés: „Nem tudok mit tenni az ügyben. Ezt majd a klub fogja rendezni, mert ügye nem csak az én fiaim kerültek szóba ez ügyben.”

Az ellenfél a Sporting: „Már az első percekben keményen kell felállnunk. Egy erős csapat lesz az ellenfelünk, és ha hagyjuk, akkor veszélyes futballt tudnak játszani.”

A Kupa kizárás: „Szomorúak vagyunk a döntés miatt még mindig természetesen, de ez egy esély is egyben, hogy jobban felkészüljünk a többi mérkőzéseinkre.”

A bizonyos másodedző kérdés: „David Bettoni a technikai stáb tagja, ahogy sokan mások. Ő nem a másodedző, legalábbis egyelőre.”

Cristiano Ronaldo formája¨”Remek formában van, bízok a képességeiben. Természetesen nagyon elégedett vagyok a munkájával.”

Az Aranylabda: „Ehhez csak annyit tudok hozzá fűzni, hogy a világ legjobb játékosa játszik a csapatomban, Cristiano Ronaldo.”

 

Pogba esetleges érkezése: „Egy igazán tehetséges futballista, de jelenleg a saját játékosaimmal szeretnék foglalkozni.”Kommentálom...© 2003-2018 * www.madridista.hu * A Real Madrid legnagyobb magyar szurkolói oldala * Impresszum