Add a startlaphoz Add a facebookhoz Add a twitterhez Add a myspacehez Add a googlehoz RSS Add a twitterhez 
Keresés...
Fórumajánló
február 25., 19:34 (evcsi)
december 24., 10:00 (ouyangmd)
december 24., 09:58 (ouyangmd)
december 24., 09:53 (ouyangmd)
december 24., 09:43 (ouyangmd)
Frissítések
Kalendárium
Aktuális szavazások
Jelenleg nincs szavazás, gyere vissza később :-)
Közösség
Hírolvasó
Labdarúgás, Interjúk, nyilatkozatok
  átlag: 5, értékelések száma: 7
Értékeld a cikket:  


Kaká őszinte vallomása: "Nem akarok a klub terhére lenni"
2012.09.03., forrás: www.marca.com, www.as.com, írta:
Add a startlaphoz Add a facebookhoz Add a twitterhez Add a myspacehez Add a googlehoz RSS Add a twitterhez 

A hírek szerint sorban állt érte fél Európa, sőt tengerentúli ajánlatokkal is bombázták. Az igazságot azonban maga a játékos mondta el egy interjú során a Globoesporte újságírójának.

A nyár legfőbb témája  - a Real Madrid szempontjából - Modric mellett a brazil játékmester Kaká volt. Szinte nem telt el úgy nap, hogy ne jelent volna meg pletyka egy újabb ajánlatról, egy újabb érdeklődőről.

A legtöbb hír arról szólt, hogy a Paris Saint-Germain és a Milan is csábítja a korábbi Aranylabda-győztes játékost, kész lemondani a fizetésének feléről és egyéb kompromisszumokra is hajlandó a váltás érdekében. Valójában azonban csak Kínából kapott ajánlatot. „Nem azért jöttem ide, hogy elmenjek, de nem akarok a klub terhére lenni. Csak azért nem hagytam el a csapatot, mert nem kaptam ajánlatot.”

 

Kaká

A brazil középpályás ezután beszélt a csapaton belüli helyzetéről is. „Úgy érzem, mintha újra kéne kezdenem mindent 30 évesen, miután megnyertem mindent. Azt kérdeztem magamtól: „Nem lenne jobb elmenni egy olyan helyre, ahol többet játszhatok?” A válaszom igen volt és most is erre várok.”

Természetesen Mourinhóval való kapcsolatáról is kérdezték őt. „Kölcsönösen tiszteljük egymást, szakmai a kapcsolatunk. Sosem kérdőjeleztem meg. Úgy gondolom, ahogy más csapatoknál is, úgy itt is, az edző egyes játékosokban jobban bízik, mint másokban. Nem azt akarom, hogy egyenesen a kezdőben találjam magam, hanem hogy harcolhassak a helyemért.”

Kaká

„A sérülésem előtt játszottam egy szinten, amire most már nem vagyok képes. Átestem egy műtéten és egy másik játékos jött ki a műtőből. Apránként elveszítem az önbizalmam, de még nem vesztettem el teljesen. Fizikailag jól érzem magam. A legutolsó sérülésem tavaly októberben volt. Hamarabb érkezem és edzem, mint a többiek, naponta kétszer is. Többet dolgozok, mint valaha és mégsem játszom. Többet edzek mindenkinél és minden nap azért küzdök, hogy újra meghatározó játékossá váljak, amilyen korábban is voltam.”Kommentálom...


Kapcsolódó adatlapok (játékosok):
- KAKÁ, Ricardo Izecson dos Santos Leite
Kapcsolódó adatlapok (edzők):
- MOURINHO, José Mário dos Santos Félix Mourinho

© 2003-2017 * www.madridista.hu * A Real Madrid legnagyobb magyar szurkolói oldala * Impresszum