Fórumajánló | tegnapeltt, 19:24 (delel maestro) tegnapeltt, 06:44 (Guti.HaZ.) tegnapeltt, 20:24 (R.M.C.F) tegnapeltt, 15:28 (Zolko000) tegnapeltt, 09:12 (rafael23) |
| |
Oldalfrissítések | 04.23., 20:43 (lordgabi) 04.22., 16:42 (lordgabi) 04.22., 02:13 (lordgabi) 04.22., 01:45 (lordgabi) 04.21., 02:30 (lordgabi) |
| |
Kalendárium Aktuális szavazások | | Jelenleg nincs szavazás, gyere vissza később :-) |
| |
Közösség
|
Fórum
|
|
|
Egyéb bajnokságok, VB, EB, Európa Liga, magyar futball
-

pimadd
-
- Kedvenc játékos: Kaká
- Kedvenc csapat: Real Madrid
-
Szerző: pimadd Dátum: 2012.08.30. 23:33
Huszti duplázott.
Community, Legit, Veep, Father Ted : The masters of sitcom.
-

morientes
-
- Kedvenc játékos: raul
- Kedvenc csapat: real madrid
-
Szerző: morientes Dátum: 2012.06.26. 14:58
real_funghi írta:Ha már 1995. A bajnokságot abban a szezonban éppen Debrecenben kezdtük. Az után a meccs után jött a brüsszeli Bl-selejtező. A lokisták - miközben a csapatuk jól játszott és nyert - ennek megfelelően szurkoltak is meccs közben ...az Anderlechtnek...  Újpestiek meg páran kijöttek szurkolni a Real Madridnak. A Videotont irigylem most a Slovan miatt 
Csak azért emlékeztem meg az akkori fradiról,mert az utóbbi idők legjobb fradija volt.És ahelyett hogy abból a pénzből amit a BL-ért kaptak feljebb építkeztek volna,évről-évre egyre rosszabbak lettek.Szegény Novák Dezső nem tehetett mást mint lemondott.Ő valszinüleg sejtette hogy valakik sumákolnak. A debrecennek meg a teljesítményét véleményeztem a BL-be,semmi többet.
Vannak akik azt hiszik,a futball olyannyira fontos hogy úgyszólván élet-halál kérdése.Mindig elszomorít ha ilyen véleményt hallok.Biztosíthatok mindenkit:a futball sokkal,de sokkal fontosabb. (Bill Shankly manager Liverpool F.C)
.
-

Remy
-
- Kedvenc játékos: Zidane, C. Ronaldo, Varane, Jesé R. + a legtöbb Realos
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Francia és Spanyol válogatott
-
Szerző: Remy Dátum: 2012.06.26. 01:56
Raisen 4.0 írta:(Tavaly Bratislava EL-ben volt, Bilbao-val otthon 1-2t játszottak + PSG-vel otthon 0-0 és Párizsban is csak 1-0ra kaptak ki. De persze a PSG-Bilbao-Salzburg csoportban igen nehéz dolguk volt és 1 döntetlen 5 vereség lett a mérleg). De ha egy Salzburg otthon 3-0ra elveri őket , akkor a Vidi is képes lehet rá. Bízom bennük h most meglehet, összeszoktak a játékosok és az idény vége felé már belejöttek.
utolsó selejtező körben: Bratislava - Roma (1-1) (1-0) úgyhogy érdekes párharc lesz. Romat kiütni azért...
Eastwood, Cronenberg, Kubrick, Cameron, Spielberg, Scott, Scorsese, Tarantino, Nolan, Aronofsky
Supernatural Movies.blog.hu
Movies
-

Raisen 4.0
-
- Kedvenc játékos: Drogba, CR, RC, Higuaín, VDV, Lass, Essien
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Chelsea, Honvéd
-
Szerző: Raisen 4.0 Dátum: 2012.06.26. 01:44
Legnagyobb poén az egészben, hogy az MTK pont a Senice-vel játszott felkészülési meccset pár napja. 2-3ra kikaptak, de nem volt teljese a keret és a kezdő ahogy lehetett volna. Persze lehet a másik csapatnál sem. De ez (talán) egy szoros összecsapás lesz.
Vidinek nehéz dolga lesz a Bratislavával. Ha a csapat megtartja a Parmától kölcsönben ittlévő, de ott lejáró szerződésű játékost, akkor picit több esély lesz. De ha odateszik magukat, akkor talán meglehet a dolog. Nagyon nehéz lesz, de megcsinálható. (Tavaly Bratislava EL-ben volt, Bilbao-val otthon 1-2t játszottak + PSG-vel otthon 0-0 és Párizsban is csak 1-0ra kaptak ki. De persze a PSG-Bilbao-Salzburg csoportban igen nehéz dolguk volt és 1 döntetlen 5 vereség lett a mérleg). De ha egy Salzburg otthon 3-0ra elveri őket , akkor a Vidi is képes lehet rá. Bízom bennük h most meglehet, összeszoktak a játékosok és az idény vége felé már belejöttek.
  James Cameron, Michael Bay, Steven Spielberg, D.J. Caruso, Lee Tamahori
-

delreal_funghi
-
- Kedvenc játékos: Redondo, Zamorano
-
Szerző: delreal_funghi Dátum: 2012.06.25. 20:17
Ha már 1995. A bajnokságot abban a szezonban éppen Debrecenben kezdtük. Az után a meccs után jött a brüsszeli Bl-selejtező. A lokisták - miközben a csapatuk jól játszott és nyert - ennek megfelelően szurkoltak is meccs közben ...az Anderlechtnek...  Újpestiek meg páran kijöttek szurkolni a Real Madridnak. A Videotont irigylem most a Slovan miatt 
-

RealRaúl77
-
- Kedvenc játékos: Raúl
- Kedvenc csapat: Real Madrid CF; Újpest; Rákóczi
-
Szerző: RealRaúl77 Dátum: 2012.06.25. 17:27
Én minden magyar csapatnak szurkolok nemzetközi porondon, és örülök a sikerülnek, ha van persze. Ugyan úgy a DVSC-nek, a Fradinak, pedig pl. ezt a két csapatot a bajnokságban ki nem állhatom.
------------Casillas Salgado-Hierro-Helguera-RC -----------Makelele Beckham---Zidane----Figo ---Morientes-----Raúl 
-

morientes
-
- Kedvenc játékos: raul
- Kedvenc csapat: real madrid
-
Szerző: morientes Dátum: 2012.06.25. 17:19
Gabo írta:Remy írta:hát részben érthető Spanyol csapatnak szurkolsz. De a barcának mégsem szurkolsz amikor már csak ők vannak a BL-ben. Vagy a spanyol Real szurkolok kétlem, hogy szurkolnának a barcának, hogy nyerjék meg a BL-t ha már a Real kiesett.
Azért más. Más, hogy egy olyan csapat van a BL-ben akik minden évben ott vannak a fő esélyesek között és más ha egy magyar kis csapat előtt van ott a lehetőség. Lehetőség egy kiugráshoz, pénzhez, amitől fejlődik a klub. Szerintem más a kettő.
Hát ami a pénzt illeti,ma sem tudni hova tűnt pl a fradi 1995-ös bl sikereinek bevétele.Novák Dezső nem véletlenül mondott le.Pedig telthàzas meccsek,minden meccs után plusz pénz az uefa-tol,stb.A fradi kb. azóta nem találja magát.Pedig micsoda tervek voltak...Aztán jött a horvát edző(jó lesz nektek NB2  )és Torgyán dr volt a hab a tortán. A debrecenről meg inkább nem mondanék semmit.
Vannak akik azt hiszik,a futball olyannyira fontos hogy úgyszólván élet-halál kérdése.Mindig elszomorít ha ilyen véleményt hallok.Biztosíthatok mindenkit:a futball sokkal,de sokkal fontosabb. (Bill Shankly manager Liverpool F.C)
.
-

Gabo
-
- Kedvenc játékos: Beckham
- Kedvenc csapat: Real Madrid CF
-
Szerző: Gabo Dátum: 2012.06.25. 17:09
Remy írta:hát részben érthető Spanyol csapatnak szurkolsz. De a barcának mégsem szurkolsz amikor már csak ők vannak a BL-ben. Vagy a spanyol Real szurkolok kétlem, hogy szurkolnának a barcának, hogy nyerjék meg a BL-t ha már a Real kiesett.
Azért más. Más, hogy egy olyan csapat van a BL-ben akik minden évben ott vannak a fő esélyesek között és más ha egy magyar kis csapat előtt van ott a lehetőség. Lehetőség egy kiugráshoz, pénzhez, amitől fejlődik a klub. Szerintem más a kettő.
Play League of Legends!
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=50b136541f12e984915150
-

Remy
-
-
Szerző: Remy Dátum: 2012.06.25. 17:06
Gabo írta:BBarni írta:A loki pedig könnyű ellenfelet kapott sima továbbjutás,de mivel az egyik legundorítóbb csapat számomra remélem,hogy....
Jah, lenne egy magyar csapat a BL-ben akkor ne szurkoljunk nekik.  Ezt soha nem értettem. Újpesti létemre szurkoltam a Fradinak amikor esélye volt kijutni a nemzetközi porondra. De lehet akkor csak én vagyok így.
hát részben érthető  Spanyol csapatnak szurkolsz. De a barcának mégsem szurkolsz amikor már csak ők vannak a BL-ben. Vagy a spanyol Real szurkolok kétlem, hogy szurkolnának a barcának, hogy nyerjék meg a BL-t ha már a Real kiesett. szerencsére én a magyar fociért egyáltalán nem rajongok, így tök mind1, hogy ki de valaki jusson ki a csoportkörbe. Videoton szimpatikus, és a DVSC se egy elveszett csapat.
Eastwood, Cronenberg, Kubrick, Cameron, Spielberg, Scott, Scorsese, Tarantino, Nolan, Aronofsky
Movies
-

Gabo
-
- Kedvenc játékos: Beckham
- Kedvenc csapat: Real Madrid CF
-
Szerző: Gabo Dátum: 2012.06.25. 17:03
BBarni írta:A loki pedig könnyű ellenfelet kapott sima továbbjutás,de mivel az egyik legundorítóbb csapat számomra remélem,hogy....
Jah, lenne egy magyar csapat a BL-ben akkor ne szurkoljunk nekik.  Ezt soha nem értettem. Újpesti létemre szurkoltam a Fradinak amikor esélye volt kijutni a nemzetközi porondra. De lehet akkor csak én vagyok így.
Play League of Legends!
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=50b136541f12e984915150
-

BBarni
-
- Kedvenc játékos: SIMON TIBI, Gera, Lipcsei, Dragó, Ronaldo, Dinho, Zidane, RC, Figo,
- Kedvenc csapat: FRADI, Real Madrid, Arsenal, Stuttgart,
-
Szerző: BBarni Dátum: 2012.06.25. 17:01
Szegény honvéd... ez még simán meglehet neki, de Anzsi kizárt... pedig bíztam egy jó sorsolásban. de amúgy ez már fix?
Jaja ez már fix,az MTK pedig ha továbbjut akkor az APOEL ellen játszik.... Szegények ők is jól megszívták,a Honvédnak is szurkolok bár őket annyira nem csípem,az MTK-t viszont szeressük... mármint a az ellenfeleink közül... Így viszont mindkettő kifog esni a kövi körben,a Vidinek lesz egy elég kemény meccse a Slovan ellen...ott nem kis balhé lesz szerintem.. A loki pedig könnyű ellenfelet kapott sima továbbjutás,de mivel az egyik legundorítóbb csapat számomra remélem,hogy.... 
Hajrá Fradi!!! Go Gunners! Steht auf wenn ihr Schwaben seid!! Hala Madrid!
-

Raisen 4.0
-
- Kedvenc játékos: Drogba, CR, RC, Higuaín, VDV, Lass, Essien
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Chelsea, Honvéd
-
Szerző: Raisen 4.0 Dátum: 2012.06.25. 16:31
Remy írta:BUDAPEST HONVÉD–Flamurtari Vlorë (albán, 4.) MTK–Senica (szlovák, k.) VIDEOTON–Slovan Bratislava (szlovák, 3.) ha nyer a Honvéd és továbbjut akkor az Anzsival játszik 
Szegény honvéd... ez még simán meglehet neki, de Anzsi kizárt... pedig bíztam egy jó sorsolásban. de amúgy ez már fix? Mert a többinél mindnél kérdőjel van ha továbbjut kivel játszhat. vidi is nehéz lesz, de meg kell nyerni. DVSC meg könnyű elsőre. - együtt mennek a honvéddal Albániába!  persze egyik BL másik EL
  James Cameron, Michael Bay, Steven Spielberg, D.J. Caruso, Lee Tamahori
-

Remy
-
-
Szerző: Remy Dátum: 2012.06.25. 16:28
BUDAPEST HONVÉD–Flamurtari Vlorë (albán, 4.) MTK–Senica (szlovák, k.) VIDEOTON–Slovan Bratislava (szlovák, 3.) ha nyer a Honvéd és továbbjut akkor az Anzsival játszik 
Movies
-

rauIreaI
- raulista, Don Raúl ügyvédje
-
- Kedvenc játékos: Raúl
- Kedvenc csapat: Real
-
-

sonic
-
- Kedvenc játékos: Zidane
- Kedvenc csapat: Real Madrid
-
Szerző: sonic Dátum: 2012.05.10. 13:55
Atticus írta:Ettől függetlenül - főleg a Bilbaóé - pofás összjáték volt, olyan barcás, és egyetértek, hogy ezek simán elkenték volna a többi európai nagycsapat száját ma is. Jó meccs volt.
Hogyan? Ilyen rutintalan, szetszort csapattal nem lehet dontot nyerni. Nem csoda hogy kivegezte oket az Atletico, es egy percig sem volt kerdes a kupa sorsa az egesz meccs soran. Es ez az Atleti sehol nincs egy rutinos europai topcsapathoz kepest... A Bilbaonal lefott a KV. Ennyit tud ez a keret. Sot, mar ezzel is tulteljesitettek magukat.
Shoot first, sightsee later!http://www.youtube.com/watch?v=WTtZqAnxyxo <- Flawless"Blink and you miss it. The Rocket: Ronnie O'Sullivan!"
Vissza: Labdarúgás
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 0 vendég

|
|
|
|
|
|