Fórumajánló | tegnap, 15:28 (Zolko000) tegnap, 09:12 (rafael23) tegnap, 13:13 (Madridista) tegnap, 21:54 (teletipp) tegnap, 11:35 (ooszkar) |
| |
Oldalfrissítések | 04.23., 20:43 (lordgabi) 04.22., 16:42 (lordgabi) 04.22., 02:13 (lordgabi) 04.22., 01:45 (lordgabi) 04.21., 02:30 (lordgabi) |
| |
Kalendárium Aktuális szavazások | | Jelenleg nincs szavazás, gyere vissza később :-) |
| |
Közösség
|
Fórum
|
|
|
További népszerű játékok topikjai
Moderátor: mocsok.
-

Demes
-
- Kedvenc játékos: Iker Casillas,X.Alonso,CR,Ramos
- Kedvenc csapat: Real Madrid
-
Szerző: Demes Dátum: 2013.04.17. 15:23
sonic írta:Hat vegulis tuljutottam azon a reszen, de ahogy beszalltam az escape pod-ba es elindultunk a bolygora megint kidobott... Sajnos ez igy nem tul idealis. Kar mert amugy jo mokanak igerkezett.
Nekem is hagynom kellett mert sajnos iszonyat bugos 
When all seems lost Iker appears and saves you -Xavi Hernández nem bilincset mutatott, hanem egy x-et, mert döntetlenre húzták a meccset, és hát így elment a tipó. meg gangam style is lehet.-shutter  Nr.1. Xabi Alonso fan Nr.1. Iker Casillas fan
-

Legkisebbtobi
-
- Kedvenc játékos: Zidane,Raúl,Ronaldo
-
Szerző: Legkisebbtobi Dátum: 2013.04.17. 14:18
ja sorry. idokozben rajottem hogy nekem is elindult de allandoan kihajitott. sajnos a win 7-el van baja. 
"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze." Bob Marley
-

sonic
-
- Kedvenc játékos: Zidane
-
Szerző: sonic Dátum: 2013.04.17. 13:48
Hat vegulis tuljutottam azon a reszen, de ahogy beszalltam az escape pod-ba es elindultunk a bolygora megint kidobott... Sajnos ez igy nem tul idealis. Kar mert amugy jo mokanak igerkezett.
Shoot first, sightsee later!http://www.youtube.com/watch?v=WTtZqAnxyxo <- Flawless"Blink and you miss it. The Rocket: Ronnie O'Sullivan!"
-

Legkisebbtobi
-
-
Szerző: Legkisebbtobi Dátum: 2013.04.17. 09:09
En mar azon is csodalkozom hogy megy win 7-en de volt ilyen problemam nekem is regen az elejen ha jol emlekszem meg crackeltem ujra azt jo volt. 
"Nem szeretem a politikusokat. A zenémnek csak a jóhoz és az igazsághoz van köze." Bob Marley
-

sonic
-
-
Szerző: sonic Dátum: 2013.04.17. 03:20
Igazabol nincs gond itt az iranyitassal, csak elsore nagyon szokatlan volt. Alapbol hogy a kameramozgas fuggolegesen rogzitve van, meg hogy van kurzor, de az egerrel lehet forgatni a kamerat is. Szoval erdekes, de nincs vele baj vegulis. Egyebkent teljesen masnak kepzeltem el ezt a jatekot, azt hittem akciojatek lesz rpg elemekkel, de valojaban egy tipikus rpg, mint a neverwinter nights.  Kezdek is raerezni az izere, de sajnos egy helyen egyfolytaban kidob. Megolok par ellenseget a folyoson egy keresztezodesnel, meg teljesen az elejen, es kivag a jatek hibauzenettel. Van ra megoldas? 
Shoot first, sightsee later!http://www.youtube.com/watch?v=WTtZqAnxyxo <- Flawless"Blink and you miss it. The Rocket: Ronnie O'Sullivan!"
-

Legkisebbtobi
-
-
Szerző: Legkisebbtobi Dátum: 2013.04.16. 20:25
Hat igen erdekes az iranyitasa, de a tortenet miatt tuti vegig tolod. nagyon jo jatek es egy ido utan az iranyitas is megszokott lesz. bar emlekszem amikor eloszor jatszottam vele egybol kapott egy uninstallt 
-

sonic
-
-
Szerző: sonic Dátum: 2013.04.16. 20:16
Legkisebbtobi írta:sonic írta:KOTOR jatekok kozul melyik a jobb? Van sztoriban valami osszefugges a ketto kozott, vagy mindegy melyikkel kezd az emberfia?
Termeszetesen az elso (megiscsak Bioware jatek). A masodik sem rossz, de nem nagyon kapcsolodik az 1-hez. Grafikailag ugyanaz a ketto. De az egynek a tortenete nagyon adja. A kerdes az hogy elmegy e nalad... Win 7-en nem nagyon lehet mukudesre birni sajnos. Igy kb. en is dobhatom ki az eredeti jatekot 
Win7 64 bit, tokeletesen mukodik. 1.03-as patch-el. Viszont ilyen elbaszott iranyitast en meg szerintem nem lattam...  Koszi a valaszt, akkor maradok az 1-nel. Bioware jatekban meg nem csalodtam sose.
-

Legkisebbtobi
-
-
Szerző: Legkisebbtobi Dátum: 2013.04.16. 20:07
sonic írta:KOTOR jatekok kozul melyik a jobb? Van sztoriban valami osszefugges a ketto kozott, vagy mindegy melyikkel kezd az emberfia?
Termeszetesen az elso (megiscsak Bioware jatek). A masodik sem rossz, de nem nagyon kapcsolodik az 1-hez. Grafikailag ugyanaz a ketto. De az egynek a tortenete nagyon adja. A kerdes az hogy elmegy e nalad... Win 7-en nem nagyon lehet mukudesre birni sajnos. Igy kb. en is dobhatom ki az eredeti jatekot 
-

P. Krisz
-
- Kedvenc játékos: Ramos, Casillas, Raúl, CR, Higuaín
-
Szerző: P. Krisz Dátum: 2013.04.16. 19:17
megköszönönném ha küldesz meghívót Blancokrisz néven szerepelek 
Booker… are you afraid of God?" "No. But I'm afraid of you.
-

Galacticos
-
-
Szerző: Galacticos Dátum: 2013.04.16. 16:14
P. Krisz írta:ki tud meghívót küldeni a Steam-es csoporthoz 
a steames madridistás csoporthoz? ahhoz mindenki aki tag, szóval akár énis.
iker; ? -ramos-varane-marcelo; yaya-essien-modric; benzema-agüero-ronaldo. wenger.
-

Nzedge
-
- Kedvenc játékos: Cristiano Ronaldo,Özil,Guti,Modric,Figo,Xabi Alonso
-
Szerző: Nzedge Dátum: 2013.04.16. 16:13
gkovi írta:Lords of FootballÉrdemes kipróbálni, más szemszögből közelíti meg a témát, mint a Football Manager.
Tetszetős! Lehet kipróbálom. 
Bazdmeg
-

P. Krisz
-
- Kedvenc játékos: Ramos, Casillas, Raúl, CR, Higuaín
-
Szerző: P. Krisz Dátum: 2013.04.16. 16:04
ki tud meghívót küldeni a Steam-es csoporthoz 
Booker… are you afraid of God?" "No. But I'm afraid of you.
-

sonic
-
-
Szerző: sonic Dátum: 2013.04.16. 13:19
KOTOR jatekok kozul melyik a jobb? Van sztoriban valami osszefugges a ketto kozott, vagy mindegy melyikkel kezd az emberfia?
-

gkovi
-
- Kedvenc játékos: Redondo, Zidane, R. Carlos, Iker Casillas, Ronaldo, Raul, McManaman, CR, Xabi Alonso
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Fradi
-
Szerző: gkovi Dátum: 2013.04.11. 12:28
Lords of FootballÉrdemes kipróbálni, más szemszögből közelíti meg a témát, mint a Football Manager.
Vissza: Egyéb games
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég

|
|
|
|
|
|