Fórumajánló | június 19., 15:54 (Mogorva) június 16., 17:40 (OFenoMeno) június 16., 16:35 (rauIreaI) június 10., 16:47 (raúl.7) június 5., 23:23 (forres14) |
| |
Oldalfrissítések | 04.23., 20:43 (lordgabi) 04.22., 16:42 (lordgabi) 04.22., 02:13 (lordgabi) 04.22., 01:45 (lordgabi) 04.21., 02:30 (lordgabi) |
| |
Kalendárium Aktuális szavazások | | Jelenleg nincs szavazás, gyere vissza később :-) |
| |
Közösség
|
Fórum
|
|
|
A legnépszerűbb számítógépes focis játékok
Moderátor: mocsok.
-

krisz24
-
- Kedvenc játékos: Sneijder, Robben, Casillas, Ramos, Torres, Granero
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Tottenham,
-
Szerző: krisz24 Dátum: 2013.04.15. 18:21
ilyen nincs, vagy mégis van?  4. szezonomat kezdem a realal( megnyertem mindent tavaly is) és leakartam mondani nyár elején és elakartam menni valami másik nagycsapathoz vagy kicsihez  de nem volt semmi állásajánlat. így hát elkezdtem az igazolási szezont és lett egy egész meglepő igazolásom  Messi csatlakozott a real keretéhez  szóval Ronaldo Messi szél középen a 91-es Özil előttük Kun Agüero  Padra meg jó lesz Di María, Bale, Lucas, Modric meg ilyen kaliberű emberek 
-

lordgabi
- Multimédiás
-
- Kedvenc játékos: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Varane, Guti, Benzema, Higuaín
- Kedvenc csapat: Real Madrid
-
Szerző: lordgabi Dátum: 2013.04.15. 01:51
RMadridFAN írta:az hogy milyen erősen nyomom nem csak akkor számít ha úgy van beállítva? de amúgy mindig teljesen lenyomom
Csak trollkodás volt szerintem. 
-
RMadridFAN
-
- Kedvenc játékos: Casillas ,Ramos ,Xabi Alonso , CR7,+ratyi alves<3
-
Szerző: RMadridFAN Dátum: 2013.04.14. 18:37
mocsok. írta:több oka is lehet: 1.nem nyomtad elég erősen a sprint gombot. 2.fáradtabb volt di maria. 3. 4.
az hogy milyen erősen nyomom nem csak akkor számít ha úgy van beállítva? de amúgy mindig teljesen lenyomom na mindegy. de azért ez elég rossz hogy a lassabb játékosokat nem tudja lefutni a gyorsabb úgy hogy direkt megtolom a labdát kilométerekkel hogy véletlen se lehessen mondani hogy labdával lassabban fut
-

Remy
-
- Kedvenc játékos: Zidane, C. Ronaldo, Varane, Jesé R. + a legtöbb Realos
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Francia és Spanyol válogatott
-
Szerző: Remy Dátum: 2013.04.14. 12:07
Rakiki írta:Ha jó, fiatal védő kell, akkor Zouma a St.Etiennből.
ja, csak iszonyat drága Kapus poszton Kepa Arrizabalaga nagyon jó szerintem a Bilbaoból. Próbáljátok ki. Amúgy meg top hátvéd --> Luke Shaw a Southamptonból. 16 évesen kezdi a játékot, de iszonyat jól fejlődik, és az első évben nagyon olcsó. 2. év vége felé már 2 millióért tudtam csak megvenni.
Eastwood, Cronenberg, Kubrick, Cameron, Spielberg, Scott, Scorsese, Tarantino, Nolan, Aronofsky
Supernatural Movies.blog.hu
Movies
-

mocsok.
- Online közvetítő
-
- Skype azonosító: rmocsok
- Kedvenc játékos: marcelo. karimbenzema. robertocarlos. zinedinezidane.
-
Szerző: mocsok. Dátum: 2013.04.14. 12:01
több oka is lehet:
1.nem nyomtad elég erősen a sprint gombot. 2.fáradtabb volt di maria. 3. 4.
S P I O N
iker. carvajal. varane. ramos. marcelo. ramires. xabi. neymar. özil/modric. cé. benzema
-

Rakiki
-
- Kedvenc játékos: Iker, Sergio R., Xabi, Cristiano, Callejón, Morata
-
Szerző: Rakiki Dátum: 2013.04.14. 12:01
Ha jó, fiatal védő kell, akkor Zouma a St.Etiennből. Varane nagyon lassan fejlődik  Papadopulos alig játszik, szinte csak kupameccseken, meg kb 5-8 bajnokin egy idényben de mégis többet fejlődött mint Raphael. (Mondjuk most Varane eltörte a bokáját-->3 hónap szal Papa majd sokat fog játszani.) RMadridFAN írta:Ezt nem értem , hogy lehet az ,hogy Di maria-val nem tudom lefutni Marcelo-t ??? pedig még hátrébb is volt marcelo
CR-t David Luiz is állandóan lefutja amikor öcsém ellen játszok Tiszta ratyi így, pedig Roni szinte mindenkire métereket ver a valóságban...
-
RMadridFAN
-
- Kedvenc játékos: Casillas ,Ramos ,Xabi Alonso , CR7,+ratyi alves<3
-
Szerző: RMadridFAN Dátum: 2013.04.14. 11:53
Ezt nem értem ,  hogy lehet az ,hogy Di maria-val nem tudom lefutni Marcelo-t ??? pedig még hátrébb is volt marcelo
-

DavidTailor
-
- Kedvenc játékos: CR7, Ramos, Casillas, Benzema, Varane, Marcelo, Modric
-
Szerző: DavidTailor Dátum: 2013.04.11. 20:34
múltkor keresett valaki olcsó védőket akik fiatalok annak ajánlom figyelmébe Santiago Ariast a sportingból 69 körül kezd de már akkor kiszoritotta a 75ös JHV-et...a védelmem vezére és alig kapok gólt ha pályán van  tényleg nagyon ajánlom annak is aki top JHV-t keres.
-If you were superhero what would your power be? -Probably to read people's mind. -What am I thinking right now? -I'm your favourite player.
-
balakal
-
- Kedvenc játékos: Arbeloa
- Kedvenc csapat: Nyíregyháza, Real Madrid
-
Szerző: balakal Dátum: 2013.04.11. 18:48
pheco írta:Akkora szar ez a fifa liveon. Hihetetlenül felidegesít. Most kétszer is kiléptek a meccs elején és nem számolta a pontjaimhoz. Egyik 1:54-nél a másik 2:49-nél lépett kis, mert már akkor vezettem.... szétrugdosnám az ilyeneket 
Bizony, ha az első 5 percben lép ki az ellenfél, akkor semmisnek veszi az eredményt  Szerencsére legalább Ultimate Teamben nincs meg ez a kiskapu...
-

pheco
-
- Kedvenc játékos: Beckham, Cristiano Ronaldo, Ramos, Özil, Marcelo
- Kedvenc csapat: Real Madrid C.F.
-
Szerző: pheco Dátum: 2013.04.11. 18:10
Akkora szar ez a fifa liveon. Hihetetlenül felidegesít. Most kétszer is kiléptek a meccs elején és nem számolta a pontjaimhoz. Egyik 1:54-nél a másik 2:49-nél lépett kis, mert már akkor vezettem.... szétrugdosnám az ilyeneket 
jhv: carvajal/akárki, csak ne arbeloa kk: vidal/yaya/wilshere/akárki, csak ne khedira szélső: neymar/reus/götze csatár: falcao/agüero edző: wenger/klopp
-

krisz24
-
- Kedvenc játékos: Sneijder, Robben, Casillas, Ramos, Torres, Granero
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Tottenham,
-
Szerző: krisz24 Dátum: 2013.04.07. 22:57
masterT írta:The Dynamic library "rld.dll" failed to load. Please confirm that: 1) The file was copied over the same folder as the cracked executable 2) The antivirus software is not false-detecting the file (in which case white-list the folder/file)
VALAKI?????
Azthiszem nekem is ilyen gondom volt. Rakd újra a Fifád. Kapcsold ki a vírusirtod> Crackeld > a vírusirtóba tedd be a rld.dll fájlt a kivételekhez. Remélem tudtam segíteni
-

pheco
-
-
Szerző: pheco Dátum: 2013.04.07. 22:03
Na máris a 4.osztályban vagyok, ott is győzelemmel nyitottam. Verhetetlen a Real benne 
jhv: carvajal/akárki, csak ne arbeloa kk: vidal/yaya/wilshere/akárki, csak ne khedira szélső: neymar/reus/götze csatár: falcao/agüero edző: wenger/klopp
-

pheco
-
-
Szerző: pheco Dátum: 2013.04.07. 12:38
Ja, nekem is volt tegnap. Bayern-Real 1-3 és 90.ben kilépett... nem tudom mi értelme volt ennek. Barca-Real 2-szer is vezetett a gyerek 2 kapuralövésből... aztán 2-5-nél kilépett  Amúgy túl erős benne a Real, talán csak a spanyol válogatott erősebb, de ott viszont nincs Cé szóval nem is biztos, hogy erősebb. Melyik csapatokkal szoktatok lenni? Én a Dortmund, Juve kettőssel voltam már párszor, meg tegnap a Milannal, meglepően jók benne. Válogatottból meg a németek ritka jók.
-

Boky
-
- Skype azonosító: boky91
- Kedvenc játékos: Casillas, CR, Varane
-
Szerző: Boky Dátum: 2013.04.07. 12:32
ha 4-0ra vezetsz kb mindegyik osztályban kilépnek sztem. ha mondjuk 60. perc körül 0-2re állok én is kilépek. de jellemzően a 3., 4. ligától kezdve nem szokták olyan mértékben feladni.
Torghelle a magyar labdarugás egyik legendája. (by danomics)
-

ferni
-
-
Szerző: ferni Dátum: 2013.04.07. 12:14
pheco írta:Boky írta:szerintem egyik osztályban sem lép ki senki ha vezet az illető.
Burkoltan ez volt a kérdésem  2 napja lett újra liveom és most talán a 6. osztályban vagyok. A legtöbb meccs az ilyen 4-0 körüli és kilépéssel végződik. De volt 9-2 is, az az illető meg pont nem lépett ki  Gondolom a 4. osztálytól kb benehezedik.
hát én PS3-on az első osztály körül vagyok, tegnap éppen sikerült nyernem egy ligacímet is. ha vezet az ember 2-3 góllal, akkor is kilépkednek, de ez változó, valaki meg végigjátssza. a kedvencem, amikor vezetek 3 góllal, köze nincs a meccshez, de azért erőlködik és kilép a 90. percben amúgy én is mindig kilépkedek az Idényekben, nem fogom arra pazarolni az időmet, amikor esélyem sincs ilyen-olyan okok miatt, meg feleslegesen felhúzni magamat. inkább azon az időn kezdek egy új meccset. de tegnap pl. befejeltem egy szögletet CR-rel kb. a 25. percben az ellen meg kilépett 
 "Én hiszem, minden egyes ember angyalnak születik, És Isten arról álmodik, hogy nem mindig csak követik. Hanem egy szép napon, majd utolérik páran, Akik rendet tesznek itt lent ebben a világban." Kőházy Ferenc
Vissza: FIFA - Pro Evolution Soccer
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég
|
|
|
|
|
|