Fórumajánló | június 16., 17:40 (OFenoMeno) június 16., 16:35 (rauIreaI) június 10., 16:47 (raúl.7) június 5., 23:23 (forres14) június 3., 20:40 (rauIreaI) |
| |
Oldalfrissítések | 04.23., 20:43 (lordgabi) 04.22., 16:42 (lordgabi) 04.22., 02:13 (lordgabi) 04.22., 01:45 (lordgabi) 04.21., 02:30 (lordgabi) |
| |
Kalendárium Aktuális szavazások | | Jelenleg nincs szavazás, gyere vissza később :-) |
| |
Közösség
|
Fórum
|
|
|
Egyéb témák: tévé, zene, humor, OFF...
-

pheco
-
- Kedvenc játékos: Beckham, Cristiano Ronaldo, Ramos, Özil, Marcelo
- Kedvenc csapat: Real Madrid C.F.
-
Szerző: pheco Dátum: 2013.03.23. 22:36
Ramos könyve még mindig nem került lefordításra? Itt mondták, hogy nem is lesz magyarul, de hátha... 
jhv: carvajal/akárki, csak ne arbeloa kk: vidal/yaya/wilshere/akárki, csak ne khedira szélső: neymar/reus/götze csatár: falcao/agüero edző: wenger/klopp
-

pimadd
-
- Kedvenc játékos: Kaká
- Kedvenc csapat: Real Madrid
-
Szerző: pimadd Dátum: 2013.01.28. 00:26
http://libri.index.hu/en/konyv/ut-az-el ... sagba.htmlSzeretném nektek ajánlani nagyapám könyvét, tényleg érdemes elolvasni. Főleg az Erdélyieknek ajánlom.
Community, Legit, Veep, Father Ted : The masters of sitcom.
-

doddencs
-
-
Szerző: doddencs Dátum: 2013.01.08. 02:34
és az új J.K.Rowling könyvet olvasta valaki, az Átmeneti üresedést?megéri megvenni?
Why drink & drive when u can smoke & fly..
-

delTádám
- Szerkesztő
-
- Kedvenc játékos: Raúl Gonzalez, Morientes, Zidane, Guti, Higuaín
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Újpest FC
-
Szerző: delTádám Dátum: 2013.01.08. 01:09
Elég sokat olvasok, főleg mostanában, nem írom le mi mindent, de általában sport könyveket, lehet történelmi, életrajzi stb... De most egy nagyon megfogott: Kása. Ha tehetitek vegyétek meg és olvassátok el, nagyon nagyon jó könyv, le sem tudtam tenni. Iszonyatosan eltalálták M. Kiss Csabával a stílust mindent, őszinte, vicces, és nagyon sok minden kiderül belőle, az utolsó Olimpiával kapcsolatban is. Elolvastam amúgy ezt a "Titokzatos Futballista" - t is, vannak benne elég jó kis történetek, de annyira nem nagy szám. Most jön Nadal, meg Federer könyve, Pelé önéletrajz... stb. 
-

Casso
-
- Kedvenc játékos: Csak Varane
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Inter
-
Szerző: Casso Dátum: 2013.01.08. 00:38
'shutterisland írta:gondolom ez a könyv csak nekem ér meg 2500 forintot.
beleolvastam, szar. 
csak akkor tehetsz meg mindent, hogyha már semmid sincs.
-

'shutterisland
-
- Kedvenc játékos: messi,iniesta,thiago,deulofeu
- Kedvenc csapat: fcb. esp. arg.
-
Szerző: 'shutterisland Dátum: 2013.01.08. 00:36
gondolom ez a könyv csak nekem ér meg 2500 forintot.
"that's the beauty of football, sometimes you laugh, sometimes you cry." pep guardiola
-

delEl Flaco
- Moderátor
-
- Kedvenc játékos: Anelka - Benzema - Varane
- Kedvenc csapat: Real Madrid, FFF
-
Szerző: delEl Flaco Dátum: 2013.01.02. 19:48
Olvassátok el a Life of Pi-t (Yann Martel). Nagyon jó a könyv.  És ma este megyek, megnézem a moziban is. Következő könyv pedig a Cloud Atlas (David Mitchell) lesz.  A filmet majd ott is utána. Gerr90 írta:Amúgy a Tűz és jég dala ciklus kedvelőinek ajánlani tudom Joe Abercrombitól az Első törvény trilógiát
Akkor erre ránézek mindenképp. 
http://madridom.hu/
-

Gerr90
-
- Kedvenc játékos: Sergio Ramos, Higuaín, Casillas, Guti
-
Szerző: Gerr90 Dátum: 2012.11.30. 16:07
Magam is nagy rajongója vagyok az ilyesfajta low-high keverék fantasynek, csak sajnos nagyon nehéz ebben a műfajban jó könyveket találni. Nem szeretem azokat, amik csöpögnek a mágiától, az elfektől és a hasonló dolgoktól. Mégis, ha megfelelő az arányuk, hihetetlen művek születhetnek. A kedvencem Martin és Abercrombie de most szándékszom közelebbről megismerni Brent Weeks munkásságát. Valaki esetleg ismeri? Amúgy a Tűz és jég dala ciklus kedvelőinek ajánlani tudom Joe Abercrombitól az Első törvény trilógiát, nagyon sok elemében veri Martin könyveit. Árnyaltabb karakterek, érdekes karakterfejlődés, naturalista leírások. Pazar.
-

pimadd
-
- Kedvenc játékos: Kaká
-
Szerző: pimadd Dátum: 2012.11.30. 15:54
morientes írta:negatív karaktereknek is(Tyryon
Olyannyira, hogy Tyrion szerintem nem is negatív karakter.
Community, Legit, Veep, Father Ted : The masters of sitcom.
-

morientes
-
- Kedvenc játékos: raul
- Kedvenc csapat: real madrid
-
Szerző: morientes Dátum: 2012.11.30. 15:19
Tudom h ki lett már tárgyalva,de én most olvasom GEORGE R.R.MARTIN:A TŰZ ÉS JÉG DIADLA regényciklusát.Engem egyszerűen lenyűgöz az a nyersesség amivel a karaktereit ábrázolja.Sokan hasonlítják a művet Tolkien Gyűrűk Urához,de míg a nagy angol nyelvész mesélyénen a JÓ az jó,a ROSSZ meg a rossz,nincs középút,addig Martin karaktereinél ez nem ilyen egyértelmű.Itt a pozitiv hősnek is vannak hibái,gyengeségei,míg a negatív karaktereknek is(Tyryon,Jamie Lannister)is úgymond erényei.Valamint a műfajtól szokatlan módon,nagyon nyíltan kezeli a szexualitás kérdését. A mű amúgy lebilincselő,tele fordulattal,mikor az ember már azt hiszi tudja mi lesz,az író csavar rajta megint 1-et,és rájövünk h nem tudunk semmit.  Most végeztem ki a 3.részt,A kardok viharát,most már nagyon kiváncsi vagyok mi lesz a vége,Westeroson lesz e béke,vagy megérkezik a Tél...
Vannak akik azt hiszik,a futball olyannyira fontos hogy úgyszólván élet-halál kérdése.Mindig elszomorít ha ilyen véleményt hallok.Biztosíthatok mindenkit:a futball sokkal,de sokkal fontosabb. (Bill Shankly manager Liverpool F.C)
.
-

ferni
-
-
Szerző: ferni Dátum: 2012.11.29. 20:16
Megvettem Závada Péter első verses kötetét, ami az Ahol megszakad címet viseli.Ugye akinek nem ugrana be, hogy kiről is van szó, ő Újonc, Akkezdet Phiai egyik tagja. A könyvet jó volt olvasni, tényleg, aki kedveli a verseket és szimpatizál az AKPH-val egy kicsit is, annak bátran tudom ajánlani.
 "Én hiszem, minden egyes ember angyalnak születik, És Isten arról álmodik, hogy nem mindig csak követik. Hanem egy szép napon, majd utolérik páran, Akik rendet tesznek itt lent ebben a világban." Kőházy Ferenc
-

francois81
-
- Kedvenc csapat: FC Barcelona, Olympique de Marseille, FC Parma
-
Szerző: francois81 Dátum: 2012.09.17. 23:05
pheco írta:Harcosok klubja könyvet olvasta valaki? Megéri elolvasni? Sokkal bővebb, mint a film?
bár már egy hónapos kérdés, a válaszom nem. én végig sem tudtam olvasni, azon ritka alkalmak egyike amikor a film 1000x jobb.
-

delFaust
- Moderátor
-
- Kedvenc játékos: Raúl, Alonso
-
-

peti_madrid
-
- Kedvenc játékos: Zizou, Guti
- Kedvenc csapat: Real Madrid, Tottenham
-
Szerző: peti_madrid Dátum: 2012.09.17. 22:51
Ha már Stephen King, akkor érdemes elolvasni a Cujot, A mobilt, a Tortúrát is. A katedrális sorozatos változatát felejtsd el, közelében sincs a könyvnek! Más egyéb, amit még tudok ajánlani, azok főleg Agatha Christie krimijei (Poirot és Miss Marple). Illetve A katedrálisról jutott eszembe, hogy aki szereti ezeket a régi kolostoros történeteket, azoknak ajánlom A rózsa neve c. könyvet Umberto Ecotól. Középkori krimi iszonyatos izgalmakkal és fordulatokkal. Van filmben is, ha esetleg valaki kedvet kapott hozzá, de lusta lenne elolvasni azt a párszáz oldalt  (Sean Connery a főszereplő, szóval nem egy gagyi)
ABSOLUTE NO. 1 KHEDIRA FANBOY!
-

kecsu10
-
- Kedvenc játékos: R9, Figo, Raúl, Guti
-
Szerző: kecsu10 Dátum: 2012.08.19. 23:07
Ha kortárs magyar irodalmat szeretnétek olvasni, konkrétan verset, ajánlom Bogdán Józsefet! Egy szakértő szerint a magyar irodalom csúcsa! s zseniális ember is mellette, s engem a barátjának tekint! Az Anyám Magyarország kezdésnek tökéletes
Múltkor azon gondolkodtam, hogy az Oscar olyan mint az aranylabda, a hatásvadászok kapják, ergo azt is Messi kapja. Aztán rájöttem, hogy ez nem feltétlenül dicséret...
Vissza: Minden más
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég
|
|
|
|
|
|