Fórumajánló | , 19:24 (delel maestro) , 06:44 (Guti.HaZ.) , 20:24 (R.M.C.F) , 15:28 (Zolko000) , 09:12 (rafael23) |
| |
Oldalfrissítések | 04.23., 20:43 (lordgabi) 04.22., 16:42 (lordgabi) 04.22., 02:13 (lordgabi) 04.22., 01:45 (lordgabi) 04.21., 02:30 (lordgabi) |
| |
Kalendárium Aktuális szavazások | | Jelenleg nincs szavazás, gyere vissza később :-) |
| |
Közösség
|
Fórum
|
|
|
Egyéb témák: tévé, zene, humor, OFF...
-

lordgabi
- Multimédiás
-
- Kedvenc játékos: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Varane, Guti, Benzema, Higuaín
- Kedvenc csapat: Real Madrid
-
Szerző: lordgabi Dátum: 2013.04.26. 15:14
Cseréltünk?!
-

soadroli
-
- Skype azonosító: -
- Kedvenc játékos: van egy pár
- Kedvenc csapat: a másik
-
Szerző: soadroli Dátum: 2013.04.23. 18:09
Visszatérve a Bustás témához: Ez a Pávad dal nagyon fasza lett, pedig nem csípem az ombrét, de kellett már egy ilyen zene a sok kis metroszexuális csírának  Ezért Respect neki.
 alias speedman
-

Kercsó
-
- Kedvenc játékos: Ronaldo, Ramos, Guti, Casillas, Xabi Alonso, Benzema
- Kedvenc csapat: Real Madrid CF
-
-

PlayStation
-
- Kedvenc játékos: marci,benzi,neymar, cé és a többi és a többi
- Kedvenc csapat: R.Madrid
-
Szerző: PlayStation Dátum: 2013.04.17. 19:58
PSY - GENTLEMANgangnam style se volt számomra akkora nagy eresztés, de ez katasztrófa ANTI FITNESS CLUB - MENNYORSZÁGez viszont kibaszottul tetszik 
-

pheco
-
- Kedvenc játékos: Beckham, Cristiano Ronaldo, Ramos, Özil, Marcelo
- Kedvenc csapat: Real Madrid C.F.
-
Szerző: pheco Dátum: 2013.04.17. 18:36
Ha gengszter rap kell itthon, akkor Killakikitt. A másik, hogy Busta zenéi alatt nagyon sokszor nagyon hitvány alapok vannak. Bántják a fülemet konkrétan. Azáék meg kb a legjobb alapokat gyártják itthon. Plusz Busta az olyan, mint a DopeMan, hogy a rímek nem nagyon érdeklik, jobb esetben is csak szótag rímekről beszélhetünk, ami a rapnél elég nagy gyenge pont.
A Hősök témához meg annyi, hogy a régi albumaik nagyon jók, Szóhisztéria, de főleg a Nyelvtan. A Klasszik szerintem nagy kisiklás volt, a Négy évszakkal egy kicsit visszatértek a jobb útra. De ők már nem lesznek a régiek. Remélem a Punnany nem romlik le a média hatására és az új album eléri a Shen Kick szintjét, ha már a Körkorképet nem is fogják soha túl szárnyalni.
Amúgy manapság szerintem Essemm az aki tényleg igényes zenéket tol. Ő az ezerarcú inkább és nem a Busta. Ugye a Rajkór számai a keménykedésről szólnak, de ott az érzelmesebb Rólunk szól, vagy az egyszerű, de mégis hihetetlen jó Teszem amit kell. stb..
De akkor is az Akph meg az NKS maradnak a legnagyobbak szerintem.
jhv: carvajal/akárki, csak ne arbeloa kk: vidal/yaya/wilshere/akárki, csak ne khedira szélső: neymar/reus/götze csatár: falcao/agüero edző: wenger/klopp
-

lui
-
- Kedvenc csapat: bőrszalonna
-
Szerző: lui Dátum: 2013.04.17. 16:04
Busta-val az a legnagyobb baj, hogy olyan dolgot csinál amihez semmi köze sincs. Flow 0, rímeket évente egyszer talál magának, ennek ellenére úgy okádja az albumokat, mintha a mennyiség mutatná, hogy a ki a legjobb. Tudás nélkül meg olyan, mint ha fakanállal akarna traktort szerelni. Meg a cimborája ez az Eszkobár is hatalmas, azon én összeszartam magam a röhögéstől.  Ez a kamu gengszterkedés nagyon ríl tényleg. más: Subscribe feat Sena, Columbo, Pásztor Anna, Eckü ::: Az igazi arcod http://youtu.be/qUrkh74MYzM
“You are not your job, you're not how much money you have in the bank. You are not the car you drive. You're not the contents of your wallet. You are not your fucking khakis. You are all singing, all dancing crap of the world.”
-
adamzz
-
- Kedvenc játékos: R9
-
Szerző: adamzz Dátum: 2013.04.17. 15:34
Amúgy meg két teljesen másféle reppről beszélgetünk. A MR gengszter reppet tol,innentől kezdve pedig izlések és pofonok de a real nála van.Igen valóban voltak featjei de azok már meg is bánta. Egyébként vannak ug előadók közt is különbség,nem egy fajta mind. Egy-kettőt énis birok (Deego,Kilakik) de az ilyen hősök meg hasonlók nullák azon meg,h siska leoltotta bustát max nevetni tudok mert előtte meg siska győzködte zsoltit,hogy úgy mond "lépjen be közéjük" erre zsolti mondta,h verebekkel nem társul azt gondolom erre jöttek a beefek. Érdekes egyetlen Siskának irányuló számot nem hallottam bustától, csak a rapszakmában van(nak) emlitve.Az albumokkal nem tudom mi a bajod.Egytől egyig(egy két kivétellel, pont az ilyen nagy ku*va meg hasonlók)igényes számok.Régebben ugye a Játssz az anyáddal és Fekete Bárány cimű lemezeken elég kemény szövegek voltak. Game kutyával szintén óriási szövegeket tolt(Mr.President).A mostani lemezeken már több érzelmesebb szám is van de ezek meg pont azt mutatják,h ezerarcú. A lemez/5-6 klip meg simán játszik.Teljesen más életérzést sugároznak a zenéi mint az ug-seké, szókimondó,a véleményét bárki arcába belemondó stilusa van akinek bejön van akinek nem. Gottiék is hasonlók de ők tényleg ótvar zenéket csinálnak.4-5 éve sehol nem volt még az a név,h Mr.Busta,ha ismerték is akkor a Kamikaze tagjaként.Ma bárhol de bárhol megkérded,h ki az a Mr Busta akkor tudni fogják és ez sem véletlen. Persze vannak divatköcsögök akik csak a csajozós nótát hallgatják és vannak is akik ezek miatt elitélik(nem is értem,h miért). De mind1 is egyébként. Én büszke vagyok rá,h úgy mond a kezdetektől hallgatom őt, és a kezdetektől rá vagyok cuppanva a zenéjére.
"Lesztek, akik lesztek, én mindent egyedül csinálok, Vagyok, aki vagyok, mindig kivárok, aztán bevágok. Dalok tettek naggyá, nem a kocsim, meg a pénzem, Sikeres lettem média nélkül, ez lett az egyik védjegyem."
Mr.Busta
-

Marky
-
- Kedvenc játékos: Ronaldo, Cristiano, Benzema, Guti, Marcelo
-
Szerző: Marky Dátum: 2013.04.17. 07:14
ez holvan bustához képest? szerintem érezhető a minőségi különbség... a hősök a másik ilyen, amitől hererákot tudok kapni. annyira értelmetlen szövegeket tudnak nyomni, mikor kijött ez a nagyszámuk, amiben csomó közreműködő volt... na ott lehetett érezni, mennyire hülyeségeket nyomnak. a kislányoknak persze ez is bejön, mivel minden klipben tetőtől talpig dc-ben nyomják  bár meg kell jegyezni, hogy joeker még a jobb fajta is, de eckü a legalja a csapatban.
-

pheco
-
- Kedvenc játékos: Beckham, Cristiano Ronaldo, Ramos, Özil, Marcelo
- Kedvenc csapat: Real Madrid C.F.
-
Szerző: pheco Dátum: 2013.04.16. 23:12
Marci77 írta:Ja és még mielőtt írná, pheco nevében Mikee Mykanic 
Köszönöm, pont akartam már írni adamzz írta:soadroli írta:A többi felsoroltat nem ismerem
adamzz írta:A rapszakma 2-3-at is ajánlom neked. "Veletek" foglalkozik főleg. "A fluor tomika szintjén eszitek a műszart"
Azok a zenék meg katasztrófák. NKS-t meg meg minden ug előadót beleírt, hogy legyen hallgatottsága, előtte félévvel meg featelt velük... ennyit ér kb az ember. NKS - Rest Cash Attack betörőkItt burkoltan vissza is kapja Akph, NKS, Steve, Essemm, Sub Bass, Killa.... sorolhatnék még jó pár előadót, akkor fényévekkel jobb Bustanál és legalább rímelnek is a sorok, nem csak 2-3 egy számban 
jhv: carvajal/akárki, csak ne arbeloa kk: vidal/yaya/wilshere/akárki, csak ne khedira szélső: neymar/reus/götze csatár: falcao/agüero edző: wenger/klopp
-

ferni
-
-
Szerző: ferni Dátum: 2013.04.16. 23:00
itt a kulcs szó. Ássátok bele magatokat Zsolti munkásságába(tudom,h nem fogjátok) és akkor rájösztök,h a legnagyobb és nem is lesz ekkora többé ebben a szar magyar rap társadalomban. 10 nagylemez, ennyit elég mondanom.
meg volt a beleásás, mint írtam én hallgattam eleget Bustát és hiába nem vagyok teljesen elutasító vele, mert én meghallgatok bármilyen Busta tracket, de emellett mégis tudom, hogy ez egy nem is tudom mi igazándiból... ilyen trackekből bárki összetud dobni 10 nagy lemezt. Zsoltika ráment erőteljesen, arra, hogy kidobjon minél több tracket és albumot, mert a sok fan megveszi és jön a pénz, csak sajnos ez még a nem túl magasan lévő minőség rovására ment és hát kaptuk ezeket a valamiket... Persze vannak olyan számai amiben egozik de hallod, nem teheti meg?
a számai nagy többségében egozik. Esztergomban eljátssza a nagy kemény gengsztert... ez igen... hogy idézzek egy szépet "én Kecskeméten játszom el a magyarkodós figurát szerintem sokkal valósabb mint Esztergomban Floridát."
tudod, ez az a track, amikor Fanka úgy szétoltotta szegényt, hogy neki vagy 25 teribeveremet kellett írnia mire sikerült abbahagynia....  de egozzon, hajrá. csak kb mindenki körberöhögi, akik nem a nagy és hatalmas RTMért vannak oda... komolyan a héten majdnem sírva fakadtam, amikor megláttam egy kb 15-16 éves 160 centis gyereket full fekete RTM-es pulcsibe, meg melegítő gatyában...nagyon kemény volt. de nekik eladhatja magát, kidobhatja a 100. ugyanolyan számát és a 15. albumát, ami végig ugyanarról szól, meg fogják venni, ő meg bérelheti a bentley-jeit a következő keménykedős klipjéhez.
 "Én hiszem, minden egyes ember angyalnak születik, És Isten arról álmodik, hogy nem mindig csak követik. Hanem egy szép napon, majd utolérik páran, Akik rendet tesznek itt lent ebben a világban." Kőházy Ferenc
-

C.Ronaldo
-
- Kedvenc játékos: C.Ronaldo ,S.Ramos, Guti, Marcelo, Benzema
-
Szerző: C.Ronaldo Dátum: 2013.04.16. 22:54
már ne is haragudj addamzz ...hallgasd meg először ezt: http://www.youtube.com/watch?v=Jk2mOnodZxc aztán ezt: http://www.youtube.com/watch?v=w9wlj9M0cH4 és érezd a különbséget ha ezek után is bustát tartod a jobbnak ,akkor ott valami baj van
Neymar,Hazard ,Falcao
12/13 4-2-1-3:San Iker-Arbeloa-Pepe-Ramos-Marcelo/Coentrao-Xabi-Essien-Modric-Cristiano-Di María-Benzema
-

Marci77
-
- Kedvenc játékos: Raúl,Casillas,Del Piero-Kocsárdi....Legjobb szerintem:Zidane
- Kedvenc csapat: ZTE FC,Real Madrid,Arsenal,Juventus,Boston Celtics,New England Patriots
-
Szerző: Marci77 Dátum: 2013.04.16. 22:29
mocsok. írta:mocsok.
Szerintem hagyjuk. Ha ő Busta fan akkor nem érdemes vele vitatkozni. És ez a legtöbbre igaz.
ZTE-RealMadrid -Arsenal-Juventus-Espana
Mindörökké kék-fehér szív!
madridom.hu
-

soadroli
-
- Skype azonosító: -
- Kedvenc játékos: van egy pár
- Kedvenc csapat: a másik
-
Szerző: soadroli Dátum: 2013.04.16. 22:28
adamzz írta:ha a miszter homár akkor cr,ramos,coentrao vonulat mi?  (attól függetlenül,h kedvelem őket)
Flór gyerekre értettem 
 alias speedman
-

mocsok.
- Online közvetítő
-
- Skype azonosító: rmocsok
- Kedvenc játékos: marcelo. karimbenzema. robertocarlos. zinedinezidane.
-
Szerző: mocsok. Dátum: 2013.04.16. 22:27
adamzz írta:na az pont nincs.
csak egy kérdés, hogy biztos jól értem-e. tehát szerinted egy csajozós nótának van mondanivalója, de egy akph számnak nincs? vagy félreértettem valamit?
S P I O N
iker. carvajal. varane. ramos. marcelo. ramires. xabi. neymar. özil/modric. cé. benzema
-
adamzz
-
- Kedvenc játékos: R9
-
Szerző: adamzz Dátum: 2013.04.16. 22:25
Marci77 írta:mert van mondanivalója
na az pont nincs. mind1 a vitát saját részemről lezártnak tekintem. nem is tudom mit hittem,h egy focis közösségben busta valakinek bejöhet? ha a miszter homár akkor cr,ramos,coentrao vonulat mi?  (attól függetlenül,h kedvelem őket)
"Lesztek, akik lesztek, én mindent egyedül csinálok, Vagyok, aki vagyok, mindig kivárok, aztán bevágok. Dalok tettek naggyá, nem a kocsim, meg a pénzem, Sikeres lettem média nélkül, ez lett az egyik védjegyem."
Mr.Busta
Vissza: Minden más
Jelenlévő fórumozók: Google [Bot] valamint 12 vendég
|
|
|
|
|
|