Add a startlaphoz Add a iwiwhez Add a facebookhoz Add a twitterhez Add a myspacehez Add a googlehoz RSS 
Keresés...
Fórumajánló
tegnap, 19:24 (delel maestro)
tegnap, 06:44 (Guti.HaZ.)
tegnapeltt, 20:24 (R.M.C.F)
tegnapeltt, 15:28 (Zolko000)
tegnapeltt, 09:12 (rafael23)
Oldalfrissítések
Kalendárium
Aktuális szavazások
Jelenleg nincs szavazás, gyere vissza később :-)
Közösség
Fórum

Formula 1

A Real Madridhoz nem kapcsolódó sport témák ; kézilabda, kosárlabda, Forma 1, tenisz, motorsportok és autósportok...

Változtatnál az idei szabályokon? Ha igen, mit?

Megszüntetném a KERS-t
1
0%
Megszüntetném a DRS-t
17
16%
Megszüntetném a KERS-t és a DRS-t
18
17%
Növelném a KERS szerepkörét
19
18%
Növelném a DRS szerepkörét
13
12%
Nem változtatnék semmin
26
25%
Máson változtatnék, leírom kommentben
9
8%

Szavazatok száma : 103

ericco

Kedvenc játékos: Bizonyos tekintetben minden játékos, aki valaha játszott a Real Madrid-ban
Kedvenc csapat: Real Madrid CF, Philadelphia Flyers

Re: Formula 1

HozzászólásSzerző: ericco Dátum: 2013.04.15. 13:43

h.e.h.e. írta:baumgartner zsolt.

Őt ti fizettétek be :P Nem kevés magyar állami támogatás (a teljes összeg fele) ment akkor a Minardi számlájára.
"Büszkén jövök a szakmai múltammal, de alázattal, mivel a Real Madrid mindannyiunknál nagyobb."
by Mourinho

HALA MADRID!

Santillana

Kedvenc játékos: Santillana, RobyCarlos, Zidane, Casillas, Callejón
Kedvenc csapat: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santillana Dátum: 2013.04.15. 13:30

Nekem erről a fizetős versenyző dologról mindig ő jut eszembe. Még a wikipedia is azt írja: "In 1992 he joined the March F1 team as a pay driver" :lol:

Akiket azóta fizetősnek hívunk, azért mindig rendelkeztek sok kisebb kategóriás tapasztalattal, ahol általában értek is el eredményeket, oké hogy pénz miatt jöhettek, de valamit azért fel tudtak mutatni azon kívül is.
Kép
Kép
Kép
|| M A D R I D I S T A || F I L M K L U B || A L V E Z Í R ||

Anthony

Kedvenc játékos: Kaká
Kedvenc csapat: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony Dátum: 2013.04.15. 13:20

niden6 írta:Gutierrez sem csak a pénze miatt van itt, rendkívül tehetséges pilóta. FBU 2., FBE 1. helyezett. GP3-at is nyert, GP2-ben pedig második lett tavaly.

Hát ez az ember engem rettenet irritál.
Adnék neki 2 sallert, aztán takarodjon a F1 közeléből is.
Hülkenberg egész tűrhető eredményeket hoz a sexy Sauberrel, ez a csávó meg hol kicsúszik, hol összetör valakit, nagy 0 eddig.
Casillas, Marcelo, Ramos, Varane, Carvajal, X.Alonso, Wilshere, C.Ronaldo, Özil, Götze, Benzema.

morientes

Kedvenc játékos: raul
Kedvenc csapat: real madrid

HozzászólásSzerző: morientes Dátum: 2013.04.15. 13:00

Amúgy régen is ugyanúgy voltak "fizetős" versenyzők...

Így igaz,de ma már csak a pénz nem elég.ma már valamit villantani kell ahhoz hogy valaki megkapjon egy F1-es ülést.
Régebben meg jött egy milliárdos okostóni,aki befizette a kölykét,vagy magát egy csapathoz,aztán ön és közveszélyes volt.
Szerencsére ma már kiveszőfélbe vannak az ilyen Khartikeyan(ha nem jól irom bocs)meg Takuma Sato féle arcok,akik mint egy időzített bomba köröztek a versenypályákon...
Vannak akik azt hiszik,a futball olyannyira fontos hogy úgyszólván élet-halál kérdése.Mindig elszomorít ha ilyen véleményt hallok.Biztosíthatok mindenkit:a futball sokkal,de sokkal fontosabb.
(Bill Shankly manager Liverpool F.C)

.

niden6

Kedvenc játékos: X.Alonso, Higuaín, Varane, Canales

HozzászólásSzerző: niden6 Dátum: 2013.04.14. 21:20

Maldonado GP2 bajnok, azt hiszem ennyi elég is. :smile: Igaz, hogy erős szponzori háttere van, de ennyi erővel Alonso is egy apuci által befizetett nyomorék, mert a Santander is nagyon sok pénzt ad a Ferrarinak.

Gutierrez sem csak a pénze miatt van itt, rendkívül tehetséges pilóta. FBU 2., FBE 1. helyezett. GP3-at is nyert, GP2-ben pedig második lett tavaly.

Pic-ről is elég talán annyi, hogy tavaly 6 időmérőn is gyorsabb tudott lenni, mint Glock, illetve ugyanennyi versenyen is előtte végzett, szóval Ő sem egy rossz pilóta.

Van der Garde esete már neccesebb, ugye Kovalainen helyére érkezett, egyértelműen a pénz döntött. Garde egyébként Formula Renault-ban lett bajnok, GP2-ben egy vb. 3. a legjobbja. Amúgy szimpatikus srác a holland.

Bianchit nem írom, felesleges róla vitázni, nagyon nagy tehetség és Ferrari nevelés.

Chilton az, aki számomra egy unszimpatikus, nagyképű versenyző, aki rengeteget tesztelhette a Marussiát a szezon előtt, ennek ellenére nagyon csúnyán kikap Bianchitól. Kisebb kategóriákban sem volt kiemelkedő teljesítménye, egyértelműen a pénz beszélt...

Amúgy régen is ugyanúgy voltak "fizetős" versenyzők...
Kép

h.e.h.e.

Kedvenc játékos: el fenomeno; el principe

HozzászólásSzerző: h.e.h.e. Dátum: 2013.04.14. 21:15

baumgartner zsolt.

in yo face :lol:
2013. nyár: argentinatlanítás. németlenítés.

realistahuni

Kedvenc játékos: Zidane, Raúl, Falcao, VARANE
Kedvenc csapat: Real Madrid

HozzászólásSzerző: realistahuni Dátum: 2013.04.14. 20:52

Mondj nekem ilyen apuci által befizetett nyomorékokat, pls.

Ha jól tudom a Saubernél Gutierez, Maldonado a Williamsnél, Marussia meg a Caterham pilótái talán.Te biztos jobban tudod.
De vannak olyan pilóták, hogy nem tudás, hanem szponzorok miatt került oda.
Kép

SZLAMB TELETIPP!
RIP MADRIDISTA!
WELCOME MADRIDOM!

niden6

Kedvenc játékos: X.Alonso, Higuaín, Varane, Canales

HozzászólásSzerző: niden6 Dátum: 2013.04.14. 20:48

h.e.h.e. írta:igazi autóverseny legyen, igazi versenyzőkkel, nem szimulátorbajnokokkal és apuci pénzéből befizetett nyomorékokkal.l

Mondj nekem ilyen apuci által befizetett nyomorékokat, pls.

Egyébként év közben betiltott dolgok mindig is voltak, nem csak 2005-től kezdődően... :smile:
Kép

morientes

HozzászólásSzerző: morientes Dátum: 2013.04.14. 19:33

1db s-el kiesett. :grin: 

Kettővel írtam?Amindenit :smile: de tudjuk kiről van szó :smile:
Hát így kiváncsi lettem volna hogy mire képes.De ez nekem teljesen kiesett,hogy kiesett :roll:
Vannak akik azt hiszik,a futball olyannyira fontos hogy úgyszólván élet-halál kérdése.Mindig elszomorít ha ilyen véleményt hallok.Biztosíthatok mindenkit:a futball sokkal,de sokkal fontosabb.

.

Santillana

Kedvenc játékos: Santillana, RobyCarlos, Zidane, Casillas, Callejón
Kedvenc csapat: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santillana Dátum: 2013.04.14. 19:04

morientes írta:Rossberg viszont,én meg nem mondom most hirtelen hogy hanyadik lett,de ma igen hátul végzett

1db s-el kiesett. :grin:

morientes írta:Nem akarok baromságot írni,de nekem gyanus hogy ezt a kínai pályát is Tilke tervezte...

Igen, ahogy Sepangot is és soron következő bahreini aszfaltcsíkot is, aztán pedig jönnek majd a klasszikus F1 pályák egész sora. :cool:
Kép
Kép
Kép
|| M A D R I D I S T A || F I L M K L U B || A L V E Z Í R ||

morientes

HozzászólásSzerző: morientes Dátum: 2013.04.14. 18:37

igen-igen, ez eszembe jutott, de most olvastam, hogy nincs büntetés --> cikk

Que miraculo :smile: Miért is nem vagyok meglepve... :roll:

.

Remy

Kedvenc játékos: Zidane, C. Ronaldo, Varane, Jesé R. + a legtöbb Realos
Kedvenc csapat: Real Madrid, Francia és Spanyol válogatott

HozzászólásSzerző: Remy Dátum: 2013.04.14. 18:25

morientes írta:Arra is kiváncsi leszek,milyen büntetést ró ki a FIA azokra,akik sárga zászlónál nyitották a hátsószárnyat.Mivel Vettel is benne volt a balhéba,lesz egy ejnye-bejnye..

igen-igen, ez eszembe jutott, de most olvastam, hogy nincs büntetés --> cikk
Eastwood, Cronenberg, Kubrick, Cameron, Spielberg, Scott, Scorsese, Tarantino, Nolan, Aronofsky

Supernatural Movies.blog.hu

Movies

morientes

HozzászólásSzerző: morientes Dátum: 2013.04.14. 18:20

Szerintem kb a pankrációval lehet egy lapon említeni.

Persze CM Punk meg "The Rock"Jhonsson is azért sír mindig mert Jhon Cenara van kihegyezve az egész WWE :lol: :lol: :lol:

De a futamról,ma látszott a ferrarinál az,ami tavaly nem,hogy egybe van az autó,a csapat,Alonsorol meg nem mondon hogy egybe van,mert ő egyben volt tavaly is :grin:
De a mai futam a legszebb Schumacheri időket idézte,egy percig sem éreztem hogy a győzelem veszélyben forog.
Hamilton úgy néz ki,beválni látszik a mercinél,hozza azt a pluszt,amiért odahozták,mondom ezt akkor is,ha Rossberg malajziába megverhette volna.Ma brit nagyot ment,Rossberg viszont,én meg nem mondom most hirtelen hogy hanyadik lett,de ma igen hátul végzett,nagyjából azt hozta amit tavaly egész évben.
Raikkönen viszont nem tagadta meg magát ma sem,beszakadt orral is ott tudott lenni a legjobbak közt.A finnel simán kell számolni minden egyes futamon.
Valaki említette fentebb hogy na majd a Tilke pályákon jön Vettel,aztán majd...Nem akarok baromságot írni,de nekem gyanus hogy ezt a kínai pályát is Tilke tervezte... :hmmm: Tehát nem verhetetlenek ezek az üdítős dobozok száraz körülmények,valamint épített pályán sem.Tehát Vettelt is le lehet győzni.
Arra is kiváncsi leszek,milyen büntetést ró ki a FIA azokra,akik sárga zászlónál nyitották a hátsószárnyat.Mivel Vettel is benne volt a balhéba,lesz egy ejnye-bejnye... :grin:

.

Remy

Kedvenc játékos: Zidane, C. Ronaldo, Varane, Jesé R. + a legtöbb Realos
Kedvenc csapat: Real Madrid, Francia és Spanyol válogatott

HozzászólásSzerző: Remy Dátum: 2013.04.14. 13:33

h.e.h.e. írta:nulláznám az egészet, mindent vissza defaultra.
aki balfasz, az ne versenyezzen, nehogy bajt okozzon, nehogy baja essen. 1 órás időmérő, minimális vezetést segítő elektronika, gumicsere, tankolás, minden.
ne higgye senki, hogy az aerodinamikával, a felfüggesztéssel, vagy millió más dologgal nem lehetne továbbmenni úgy, hogy az igazi autóverseny legyen, igazi versenyzőkkel, nem szimulátorbajnokokkal és apuci pénzéből befizetett nyomorékokkal.l

De akkor mindenki kedvence a forma-1 atyaúristene Vettelke nem lenne VB győztes :D Ezt te sem akarhatod, hiszen mekkora űbertehetség? Szerencsésnek kell mondanunk magunkat hiszen olyan világban élünk ahol hétről hétre láthatjuk a Futball valahavoltját, és a Forma-1 valahavolt legjobbját :D hát nem nagyszerű? :D :lol: :mrgreen:

még szerencse, hogy nem pár éve kezdtem el F-1-et nézni, de szerencsétlenség, hogy nem láthattam a 80-as éveket :unsure:
Eastwood, Cronenberg, Kubrick, Cameron, Spielberg, Scott, Scorsese, Tarantino, Nolan, Aronofsky

Supernatural Movies.blog.hu

Movies

cart

HozzászólásSzerző: cart Dátum: 2013.04.14. 13:31

Szerintetek véletlenül hívják Száguldó CIRKUSZ-nak? Ez nálam mindent el is árul erről a "sportról".
Szerintem kb a pankrációval lehet egy lapon említeni.

Következő

Vissza: Egyéb sportok